M. Salah (4), V. van Dijk (20), M. Salah (33), M. Salah (88)
J. Harrison (12), P. Bamford (30), M. Klich (66)
Nicolai Christensen

Salah tager rekord fra Rooney

Mohamed Salah leverede et hattrick, da Liverpool i går besejrede Leeds med 4-3, og med de mål sikrede egypteren sig en rekord, han tager fra Wayne Rooney.
De seneste 35 gange, at Salah er kommet på måltavlen i Premier League, har Liverpool vundet, og det er ny rekord. Den tidligere rekord blev holdt af Rooney, der i perioden fra 2008 til 2011 første United til sejr i 34 Premier League-kampe hvor englænderen scorede.

Salah blev i går også den første Liverpool-spiller til at score i fire Premier League-åbningskampe i træk. Han er blot den anden spiller til at gøre dette i hele Premier League-historien, da Teddy Sheringham gjorde det fra 1992/93 til 1995/96.

Desuden er Mo Salah den eneste Liverpool-spiller til at score et hattrick i premieren, siden John Aldridge gjorde det mod Charlton i 1988/89.

Det blev altså en begivenhedsrig aften for Mohamed Salah og Liverpool, da de i aftes slog ny-oprykkerne fra Leeds med Marcelo Bielsa i spidsen med 4-3, hvor vi skulle hen til 88. minut før, at Salah fra straffesparkspletten kunne sikre Liverpool sejren.