M. Salah (4), V. van Dijk (20), M. Salah (33), M. Salah (88)
J. Harrison (12), P. Bamford (30), M. Klich (66)
Torsten Brix

”El Loco” driller Liverpool

Mesterholdet havde store problemer med oprykkerne fra Leeds - med den skøre manager…
Leeds var tilbage i Premier League i dag, da de gæstede mestrene fra Liverpool. De fik en forfærdelig start på kampen efter nyindkøbet fra Frankfurt – Robin Koch – havde armen placeret langt fra kroppen, da bolden ramte den. Straffespark efter tre minutter til Liverpool, som Mohamed Salah scorede sikkert på – og Koch var ikke færdig med at dumme sig.

Den 24-årige Koch fik nemlig heller ikke dækket op på Virgil van Dijk, da han scorede efter et hjørnespark til 2-1, men to gange kom Leeds bagud og fik scoret. Allerede inden, der var spillet 30 minutter, var stillingen 2-2… blandt andet efter skidt opdækning af føromtalte van Dijk, men ikke nok med det, for efter 33 minutter var stillingen 3-2, efter Salah flot scorede til 3-2. Se den store fejl af van Dijk her:

Op til kampen lavede Indkast.dk en profil af Leeds-manageren Marcelo Bielsa, som beskriver den kontroversielle personlighed for ”El Loco”, som betyder ”Den Skøre”. Oprykkerne fra Leeds og Bielsa var taget til Liverpool for at presse mesterholdet, hvilket lykkedes næsten helt mesterligt.

Leeds kom tilbage efter Liverpool hele tre gange havde scoret, da Mateusz Klich tog et dybdeløb og flot flugtede bolden ind til 3-3, men imod slutningen begik nok et nyindkøb – Rodrigo – en stor fejl, da den spanske angriber lavede et straffespark, som hattrickhelten Salah scorede på til slutresultet 4-3. Dermed fik Leeds en god start på denne sæson, selvom de var bagud tre gange på Anfield… jah… ”El Loco” drillede faktisk Liverpool!