Liverpool - Leeds

England: Premier League
Liverpool Mohamed Salah (Str. 4), V. van Dijk (20), Mohamed Salah (33), Mohamed Salah (Str. 88)
AnfieldFuld tid4-3
Leeds J. Harrison (12), P. Bamford (30), M. Klich (66)
LineupReferat

Salah tager rekord fra Rooney

Af Nicolai Christensen

Mohamed Salah leverede et hattrick, da Liverpool i går besejrede Leeds med 4-3, og med de mål sikrede egypteren sig en rekord, han tager fra Wayne Rooney.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste 35 gange, at Salah er kommet på måltavlen i Premier League, har Liverpool vundet, og det er ny rekord. Den tidligere rekord blev holdt af Rooney, der i perioden fra 2008 til 2011 første United til sejr i 34 Premier League-kampe hvor englænderen scorede.

Salah blev i går også den første Liverpool-spiller til at score i fire Premier League-åbningskampe i træk. Han er blot den anden spiller til at gøre dette i hele Premier League-historien, da Teddy Sheringham gjorde det fra 1992/93 til 1995/96.

Desuden er Mo Salah den eneste Liverpool-spiller til at score et hattrick i premieren, siden John Aldridge gjorde det mod Charlton i 1988/89.

Det blev altså en begivenhedsrig aften for Mohamed Salah og Liverpool, da de i aftes slog ny-oprykkerne fra Leeds med Marcelo Bielsa i spidsen med 4-3, hvor vi skulle hen til 88. minut før, at Salah fra straffesparkspletten kunne sikre Liverpool sejren.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Mohamed Salah

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik