Fodbold nyheder

Mislykkes Sancho-tilgang, har United tre alternativer

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Daily Star Sport er tre spillere et emne, hvis ikke det bliver muligt at hente Dortmund-stjernen Jadon Sancho i dette vindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har været kædet sammen med det engelske stjernefrø Jadon Sancho i en længere periode, og han er i medierne beskrevet som Manchester Uniteds altoverskyggende transfermålsætning i det igangværende transfervindue. Men forhandlingerne med den tyske storklub er tilsyneladende ikke nemme, og offentliggørelsen af den blot 20-årige englænder i Manchester United fortsætter med at figurere som fantasi for Manchester United-fansene.

Lykkes det ikke at hente englænderen med en fortid på Manchester City´s ungdomshold, er der givetvis tre spillere som kan blive potentielle alternativer. Det skriver Daily Star Sport. Ifølge det britiske medie er Juventus-kantspilleren Douglas Costa, der allerede er blevet kædet sammen med storklubben et tema. Det samme er Atletico Madrid-kometen Joao Felix, samt den tidligere Tottenham-stjerne Gareth Bale.

Det kunne meget vel tænkes, at de økonomiske udfordringer som corona-krisen har medført spiller en væsentlig rolle i forhold til om det er muligt at erhverve sig Sancho hvis prisskilt er uhyre højt. Det er derfor ikke helt usansynligt, at United ser sig om efter en anden tilføjelse til kant-positionen, i takt med den formentlig lavere pris som skal betales for ovenstående tre spillere.
Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik