Fodbold nyheder

Champions League-topscorer:
Jeg føler mig bedre, end da jeg var 26

Af Nicolai Christensen

Lewandowski er efterhånden blevet 32 år, men det betyder ikke, at polakken er færdig med at score mål, ifølge ham selv.

Article image

55 mål blev det til for verdens måske skarpeste angriber det sidste års tid. Robert Lewandowski var i den forgangne sæson en måltrussel uden lige. 34 Bundesliga-mål, 15 Champions League-mål og 6 DFB-Pokal-mål, og spørger man manden selv, så kommer alderen ikke til at tynge den polske angriber.

- Jeg føler ikke, at jeg er 32 år gammel, lød det fra Lewandowski til det tyske medie Kicker.

- Jeg føler mig bedre, end da jeg var 26 år gammel, ikke kun fysisk, men også ift. fodboldtermer af mit spil og mine tekniske evner. Jeg har arbejdet hårdt over de seneste år, for at kunne nå mit ypperste niveau.

- Jeg er meget glad for at have gjort det, og ser frem til at kunne spille fodbold på det højeste niveau nogle år endnu.

Ifølge Lewandowski er hans nuværende kontrakt med Bayern heller ikke den sidste kontrakt han kommer til at underskrive. Han er klar til at vinde flere titler, og det er hans holdkammerater i München også.

Lewandowski er Bundesligaens mest scorende ikke tyske spiller i historien med 236 scoringer i 321 kampe, hvor han har optrådt for Borrusia Dortmund og Bayern München.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto