Fodbold nyheder

Flere klubber kæmper om Bournemouth-angriber

Af Simon Lindgren

Callum Wilson er en særdeles eftertragtet angriber. Flere Premier League-klubber ønsker at hente den 28-årige englænder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bournemouth var et af de hold, der ikke fik skrabet point nok sammen til at blive i den bedste engelske række. Den relativt lille klub havde ellers formået at blive i Premier League i flere sæsoner i træk. Noget tyder på, at klubben også kommer til at sige farvel til en del profiler grundet nedrykningen.

En af de helt store stjerner i Bournemouth er den 28-årige angriber Callum Wilson, der har spillet i klubben siden 2014. Der er stor interesse fra flere Premier League-klubber, der ønsker at tilknytte den engelske skarpretter. Klubber som West Ham, Aston Villa, Tottenham og Newcastle meldes alle interesserede i Wilson, der har scoret 67 mål i 180 optrædener for Bournemouth.

Ifølge Sky Sports er Newcastle er angiveligt villige til at både at sende penge og midtbanespilleren Matt Ritchie til Bournemouth for at sikre sig Callum Wilson.

Callum Wilson har desuden også optrådt for det engelske landshold, hvor det indtil videre er blevet til fire kampe og et enkelt mål. Hans mål i en venskabskamp mod USA gjorde, at han blev den første Bournemouth-spiller til at score for det engelske landshold.

Mere om Callum Wilson

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto