Fodbold nyheder

Aaron Ramsey ikke ønsket af Pirlo

Af Nicolai Christensen

Juventus´ nye træner Andrea Pirlo har meddelt Aaron Ramsey, at han er fri til at skifte klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andrea Pirlo er blevet ny Juventus-træner, og i forlængelse af det er det varslet, at der vil komme en masse rokeringer i Juventus-truppen frem imod næste sæson. En af dem som tilsyneladende skal finde sig en anden arbejdsgiver, er deres walisiske-landsholdsspiller Aaron Ramsey.

En af de klubber, som skulle være interesseret i at få fat i den tidligere Arsenal-spiller, er Manchester United, ifølge mediet Wales Online. De har været ude efter waliseren i et par måneder, og er ude efter forstærkninger frem mod den næste sæson i forsøget på at udfordre Liverpool og Manchester City for Premier League-titlen.

På samme tid er Juventus angiveligt interesserede i at bringe Paul Pogba tilbage til Torino, og det kunne ske i en handel med Ramsey den anden vej. Pogba er af Pirlos tidligere holdkammerat Luca Toni en mand, Juve burde bygge op om.

- Når jeg kender Andrea (Pirlo, red.), vil han starte med at bygge fra midtbanen. Den ideelle spiller ville være Pogba. Jeg ved ikke, om det er muligt, men det ville klart være den bedste løsning, sagde Toni til TuttoSport.

Aaron Ramsey startede i sidste sæson kun inde 11 Serie A-kampe, og er angiveligt på en løn på omkring 2 mio. kroner om ugen i det italienske. Ramsey kom til Juventus fra Arsenal på en fri transfer i sommeren 2019.

Mere om Aaron Ramsey

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik