Fodbold nyheder

Eriksen nyder anderledes fodbold i Italien

Af Henrik Varbøl Andersen

Den danske landsholdsspiller åbner op for forskellen mellem italiensk og engelsk fodbold i et interview med Inter-TV.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen er glad for fodbolden i Italien, om end den er anderledes, end det han var vant til fra England. Til Inters tv-kanal fortalte han følgende efter onsdagens kamp i Europa League, skriver Fottball Italia:

- Premier League-fodbolden er mere direkte. Du løber konstant op og ned ad banen. I Italien er der mere fokus på at vinde bolden tilbage og kontrollere dele af kampen. Jeg må arbejde med at blive mandsopdækket indimellem. Det er en anderledes slags fodbold fra det jeg er vant til, men jeg nyder det og jeg kan lide det.

Den danske-playmaker var igen på bænken, da Inter onsdag aften slog spanske Getafe med 2-0 i Europa League. Det var dog Eriksen, som kom ind og scorede målet til 2-0. Ifølge Eriksens træner Antonio Conte har danskeren stadig nogle områder han skal arbejde med, og blive bedre. Indhoppet onsdag var dog vigtig, mente Eriksen:

- Når du kommer ind fra bænken, vil du altid gerne sætte dit aftryk på kampen. Jeg var heldig at få det mest mulige ud af min chance, da den gik min vej. Vi dræbte kampen mod en hård modstander, og vi gik videre.

Eriksen og holdkammeraterne må vente lidt nu på en sommerpause, da de den 10. august tørner sammen med tyske Bayer Leverkusen i kvartfinalen. Måske har Eriksen til den tid mere at glæde sig over, og måske i startopstillingen hos Antonio Conte.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik