Fodbold nyheder

Medie:
Arsenal tæt på forlængelse med Aubameyang

Af Raymund Nelausen

Engelske medier fortæller nu, at Pierre-Emerick Aubameyang er ved at skrive under på en ny kontrakt med Arsenal, så angriberen bliver på Emirates Stadium.

Article image

Pierre-Emerick Aubameyang har været Arsenals helt store stjerne i denne sæson. Hans vigtighed var tydelig, da han sikrede London-klubben FA Cup-titlen med sine to mål i sejren over Chelsea. Med 11 måneder tilbage af kontrakten har der været en uvished om, hvorvidt angriberen ville fortsætte hos Arsenal.

De spekulationer ser snart ud til at være ovre. Flere engelske medier, såsom the Daily Telegraph, fortæller nu, at Aubameyang og Arsenal er meget tæt på en forlængelse af hans kontrakt.

Det må være en nyhed, som skaber glæder hos Arsenal-fansene og Mikel Arteta. Pierre-Emerick Aubameyang har scoret hele 22 mål i denne sæson i Premier League, og i alt er det blevet til 54 scoringer i blot 85 Premier League-kampe.

Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, er Aubameyang allerede bedre end Thierry Henry og Robin van Persie, hvis man sammenligner spillerne efter 109 kampe, så det er en vigtig mand, der ser ud til at blive i klubben.

Pierre-Emerick Aubameyang har uden tvivl været imponerende hos Arsenal, og han har da også været rygtet til flere storklubber rundt i Europa, heriblandt Real Madrid. Men nu ser det ud til, at vi også i næste sæson kan se Aubameyang i Arsenal-trøjen.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik