Fodbold nyheder

Officielt:
Kamil Wilczek er ny FCK-spiller

Af Raymund Nelausen

Den tidligere Brøndby-anfører er tilbage i Superligaen, hvor han nu skal tørne ud for rivalerne fra F.C. København.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kamil Wilczek har i dag skrevet under på en kontrakt med F.C. København, og dermed er en af dansk-fodbolds mest overraskende handler blevet officielt. Den tidligere Brøndby-angriber har det seneste halve år været hos tyrkiske Göztepe uden den store succes, og skal nu genfinde målfarligheden hos ”Løverne”.

- Da muligheden for at komme til FCK opstod, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig, udtaler Kamil Wilczek til FCKs hjemmeside.

Det må være ord, der knuser Brøndby-fansenes hjerter, da angriberen opnåede legende-status i sin tid på Vestegnen. Da Wilczek forlod Brøndby var det med ordene ”En gang Brøndby, altid Brøndby”, men der kan ske meget på et halvt år.

- Jeg har oplevet at spille i Parken en del gange, og det er virkelig et fantastisk stadion med utrolige passionerede fans. Jeg forstår og respekterer, at jeg skal bevise for dem, at jeg vil gøre alt for klubben og dem på banen, og det er jeg klar til.

Kamil Wilczek har skrevet under på en tre-årige kontrakt, og får nummer ni som trøjenummer. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, betaler F.C. København blot to millioner for Kamil Wilczek, som dermed kan se frem til, at skulle stå over for sin tidligere-klub, Brøndby, allerede i 2. spillerunde af 3F Superligaen.

Mere om Kamil Wilczek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik