Arsenal - Chelsea

England: FA Cup
Arsenal P. Aubameyang (Str. 28), P. Aubameyang (67)
Wembley StadiumFuld tid2-1
Chelsea C. Pulisic (5), M. Kovačić (73)
LineupReferatVideo

Arsenal-stjerne med succesfuld forudsigelse

Af Nicolai Christensen

Nicolas Pepe blev i en video inden FA Cup-finalen mod Chelsea filmet, hvor han forudsagde en god præstation fra Aubameyang.

Article image

Arsenal sikrede sig i weekenden et trofæ til pokalskabet, da de med cifrene 2-1 slog lokalrivalerne fra Chelsea i FA Cup-finalen. Det var en sejr, der kom i hus på baggrund af en flot præstation fra ”The Gunners” anfører Pierre-Emerick Aubameyang, som bragte trofæet til den rødlige del af London efter to mål. Det var en præstation, som Arsenals rekordindkøb fra sidste sommer Nicolas Pepe havde forudset, da der efter kampen er kommet en video frem, hvor Pepe kommer med en forudsigelse på kampen.

- I morgen kvalificerer vi os til Europa League.

- Jeg vil ikke høre om Chelsea, Olivier Giroud – I morgen er det Aubameyang, Pepe, lyder det fra Pepe i videoen, der blev filmet inden finalen.

Det var en forudsigelse, som viste sig at holde stik, da Arsenal efter at være kommet bagud med 0-1 tidligt i kampen, kom tilbage og vandt kampen med to scoringer af Aubameyang.

Udover at vinde et trofæ så kunne Arsenal med sejren også sikre sig adgang til næste sæsons Europa League, der kan vise sig at være vigtigt i forsøget på at forlænge kontrakten med klubbens anfører Pierre-Emerick Aubameyang.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Nicolas Pépé

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik