Brentford - Fulham

England: Championship
Brentford
Wembley StadiumAET1-2
Fulham
LineupReferat

Marcondes om skæbnekamp:
Jeg tænker, at vi er favoritter

Af Christian Kern Hansen

Emiliano Marcondes tror fuldt ud på, at Brentford kan slå London-konkurrenterne fra Fulham i morgendagens skæbnekamp på Wembley.

Article image

Thomas Frank og Brentford har spillet sig i den fornemme position, at de imorgen på Wembley har mulighed for at spille sig i verdens mest berygtede liga. Premier League. Klubben fra det vestlige London møder en anden London-klub, Fulham, og kigger man på denne sæsons to kampe mellem de to London-konkurrenter, så er begge kampe endt med en sejr til Thomas Franks Brentford-tropper. Den tidligere Superliga-profil Emiliano Marcondes er dog også spækket med selvtillid forud for den største kamp i hans karriere.

- Jeg tænker, at Fulham frygter os fordi vi har vundet over dem to gange (i denne sæson,red.), og de har ikke scoret, indleder Emiliano Marcondes til britiske SkySports og fortsætter blandt andet i meget overbevisende vendinger om Brentfords udgangspunkt forud for den skæbnesvanger dyst imorgen aften.

- Jeg tænker, at vi er favoritter. Vi har vundet over dem to gange i denne sæson, så jeg kan ikke hvorfor vi ikke skulle være favoritter.

- De er en større klub, men vi har spillet meget godt imod dem.

Kampen spilles imorgen aften på Wembley med kampstart klokken 20.45.


Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Emiliano Marcondes

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik