Fodbold nyheder

Matic:
Vi skal vinde Premier League og stoppe Liverpools dominans

Af Raymund Nelausen

Nemanja Matic vil stoppe Liverpools store succes, og vil allerede i næste sæson vinde Premier League foran konkurrenten fra Merseyside.

Article image

Ikke siden 2013 har Manchester United vundet Premier League, og nu skal ”De Røde Djævle” også leve med, at Liverpool er Englands mest dominerende mandskab. Det er Nemanja Matic træt af, og han vil nu give konkurrenten kamp til stregen i næste sæson.

Midtbanespilleren vil stoppe Liverpools dominans og vinde Premier League med Manchester United. Yderligere vil han ikke tillade, at et andet mandskab kan vinde Premier League lang tid før sæsonafslutningen, som Liverpool netop gjorde i denne sæson.

- Jeg vil gerne vinde Premier League med Manchester United. Jeg synes at vores klub altid skal kæmpe med om titlen. Vi er nødt til at gøre vores bedste for denne klub, som vi også gør i øjeblikket. Og vi kan ikke tillade, at et hold vinder ligaen med syv eller 10 kampe tilbage, så vi bliver nødt til at kæmpe helt til ende, udtaler Nemanja Matic til Inside United.

I denne sæson har Manchester-klubben vist gode takter, hvor de også endte på en tredjeplads. De var dog langt efter Manchester City og Liverpool, og derfor skal Matic og resten af holdet være mere stabile over hele sæsonen, før de kan drømme om en ny Premier League-titel til Old Trafford.

Mere om Nemanja Matić

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik