Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

AC Milan vil hente tidligere spiller tilbage til klubben, Juventus stjæler angriber for næsen af Manchester United og Real Madrids planer om at hente et stort La Liga-talent. Her er dagens rygter fra Europa.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan går efter at hente Gerard Deulofeu tilbage til klubben. Kantspilleren har spillet hos Watford de sidste to sæsoner, som endte ud i en nedrykning i år. Det ser AC Milan som en mulighed for at hente ham tilbage til San Siro, hvor han spillede i 2017 (Sky Sport Italien).

Inter og Atalanta kæmper om andenpladsen i Serie A, men nu vil Milano-klubben også handle ind hos konkurrenterne. De har udset sig Atalantas Robin Gosens og Duvan Zapata, som har været to afgørende spillere for Atalantas succes i denne sæson (Calciomercato).

Wolverhamptons Raul Jimenez har længe været rygtet til Manchester United, men nu ser det ud til, at Juventus henter angriberen til Italien. Jimenez har haft en stor sæson, hvor det er blevet til 27 scoringer i alle turneringer. De italienske mestre vil derfor give Manchester United kamp til stregen for Jimenez´ underskrift (AS).

Atletico Madrid vil hente ny målmand hos Levante. Her er de interesseret i Aitor Fernandez, som skal være back-up for Jan Oblak, da Diego Simeones mandskab mangler en reservekeeper (Marca).

Real Betis vil have Dani Ceballos til klubben. Spanieren er udlejet til Arsenal fra Real Madrid, og London-klubben vil da også skrive kontrakt med Ceballos. Real Betis håber dog, at de kan lokke Ceballos hjem til Spanien (The Sun).

Real Madrid har udset sig en spiller, som kan styrke holdet i fremtiden. Her er der tale om Sevillas Jules Kounde, som har imponeret i hans første La Liga sæson. Nu kan han allerede være på vej videre, hvor Zinedine Zidane ser Kounde som en spiller med et stort potentiale (ESPN).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik