Fodbold nyheder

The future is bright - the future is red

Af Torsten Brix

Disse seks kan blive en del af Liverpools fremtid…

Article image

Trent Alexander-Arnold – 21 år
Nærmere præsentation behøves nok ikke… han er simpelthen en af verdens bedste højreback, og han er kun 21 år. Han har tidligere sagt, at han ønsker at blive en klublegende i Liverpool, og det er han godt i gang med at udvikle sig til.


Curtis Jones – 19 år
Har tidligere fået masser af ros af manager Jürgen Klopp – blandt andet, da han underskrev en ny kontrakt fornyelig. Han laver nogle meget unikke mål, som i FA Cuppen imod Everton.


Neco Williams – 19 år
Han er allerede sikker på, at han får en medalje som Premier League-vinder, selvom han blot er 19 år og i meget hård konkurrence med Alexander-Arnold på højrebacken. Men han har også udviklet sig på venstrebacken.


Harvey Elliott – 17 år
Den yngste spiller nogensinde i Premier League og et af de største talenter i engelsk fodbold. Han har spillet otte kampe i denne sæson, hvilket er helt unikt taget alderen i betragtning. Assistenten Peter Krawietz har tidligere sagt om ham, at ”Fodbold-forståelse vælter ud af ørene på ham”.


Ki-Jana Hoever – 18 år
Kom fra Ajax-akademiet som 16-årig og har fået debut for Liverpool i FA Cup-kampen imod Wolverhampton. Han spiller i det centrale forsvar og er tidligere blevet sammenlignet med klublegenden Alan Hansen.


Vitezslav Jaros – 18 år
Den tjekkiske målmand underskrev fornyelig en ny kontrakt og var en del af det ungdomshold, der vandt ”FA Cup Youth Cup” sidste sæson. Siden er han blevet forfremmet til U/23-holdet og kunne godt ligne en back-up for Alison i de kommende år.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik