Fodbold nyheder

Milan forbereder sig på Zlatan-exit - Har to aldrende angribere i sigte

Af Christian Kern Hansen

AC Milan er ikke sikre på, at Zlatan også er i klubben i næste sæson, og det har ifølge Tuttosport givet anledning til, at Milano-klubben har udset sig to aldrende erstatninger.

Article image
Ritzau-Scanpix

Zlatan Ibrahimovic har på trods af sin 38 år spillet fint med kampe for AC Milan i denne sæson. Siden hans ankomst i januar-vinduet har den svenske stjerneangriber været medvirkende i 17 kampe for Milano-klubben, og den svenske verdensstjerne kan da også prale af at have scoret otte mål i de sytten spillede kampe for klubben. AC Milan kan dog ikke vide sig sikker på om den rutineret angriber fremover også vil tørne ud for klubben, og indtil videre løber svenskerens kontrakt blot frem til udgangen af august.

Med udgangspunkt i uvisheden om Zlatan´s fremtid skulle AC Milan angiveligt have en plan b klar, såfremt det ikke lykkes at få lavet en ny aftale med Zlatan.

Ifølge det italienske medie er der to aldrende angribere, som er potentielle emner i klubben. Det drejer sig først og fremmest om den 34-årige kroatiske skarpretter Mario Mandžukić der på nuværende tidspunkt kan hentes på en fri transfer, da kroaten står uden klub efter et brud med klubben fra Qatar Al Duhail. En klub som kroaten kun nåede at være i, i et halvt år.

Den anden aldrende angriber som ifølge det italienske medie skulle være et emne i AC Milan, er den franske Chelsea-angriber Olivier Giroud, der i en alder af 33 år, også må anses som værende en spiller, der er i færd med karrierens efterår, på trods af stadig fine kvaliteter på grønsværen.

Tidligere i dag bragte Indkast.dk nyheden om, at Zlatan er ønsket hos Premier League-oprykkerne fra Leeds United. Et rygte som kom fra Sky Italia, og det bliver spændende at følge om hvorvidt Zlatan fortsætter med at optræde for Milano-klubben, eller om svenskeren måske vælger at tilgå et nyt eventyr.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik