Fodbold nyheder

City er klar med kæmpe dobbelt-transfer

Af Stefan Lindahl

Manchester City er klar til at smide en stor pose penge efter to Serie A-stjerner.


Mandag blev Manchester City af den internationale sportsdomstol CAS frikendt i forbindelse med den Financial Fair Play-sag, som har hængt over klubben og truet med både et transferforbud og karantæne fra kontinentale turneringer. Englænderne er dog efter frikendelsen klar til at spendere et stort beløb på to af de helt store profiler i den italienske Serie A.

Det drejer sig om Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly og Inters argentinske offensiv-es Lautaro Martinez. Det er Sky Sports, som mener, at en handel nærmer sig.

22-årige Lautaro er også i kikkerten hos FC Barcelona, hvorfor Manchester-klubben står overfor hånd konkurrence. Ifølge mediet forlader argentineren dog Inter, da han ikke vil sætte sin underskrift på en ny kontrakt med Milano-klubben. Lautaro er efter sigende Pep Guardiolas foretrukne valg, som langsigtet afløser for Citys angrebsstjerne og all-time-topscorer Sergio Aguero.

Den frikøbsklausul, som ifølge italienske medier er udløber, på 850 mio. kroner er stadig tilgængelig. Det skulle dog fortsat være for dyrt for FC Barcelona, men ikke for City.

Ifølge samme medie er en Koulibaly-handel meget mulig. Mediet påstår, at Napoli er villige til at sælge forsvarsklippen, hvis de lander Lilles angrebsprofil Victor Osimhen.

Senegaleserens mulige skifte til Manchester City står og falder med klubbens præsident og ejer Aurelio De Laurentiis. Tidligere har Napoli-mogulen fortalt, at man ikke vil sælge 29-årige Koulibaly for mindre end 750 mio. kroner. Angiveligt skulle man dog alligevel overveje at sælge for 590 mio. kroner.

Mandag meddelte mediet The Guardian, at Manchester Citys ejere vil give Pep Guardiola 1,2 mia. kroner at handle for, hvilket er 200 mio. kroner for lidt, hvis de to transfers bliver en realitet for de nævnte beløb.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Club Brugge - LazioChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig