Newcastle - Tottenham

England: Premier League
Newcastle M. Ritchie (56)
St. James' ParkFuld tid1-3
Tottenham S. Heung-Min (27), H. Kane (60), H. Kane (90)
LineupReferat

Effektive Tottenham vinder over spændende Newcastle

Af Torsten Brix

Steve Bruces mandskab gjorde det fint imod ”Spurs” og Jose Mourinho, men tabte…

Taget antallet af afslutninger i betragtning var det slet ikke uretfærdigt, at Newcastles Matt Ritchie efter en times spil scorede til 1-1 i Premier League-kampen imod Tottenham.

Ritchie har et gyldent venstreben, som han også brugte ved scoringen, men på hver sin side af målet fik de to Tottenham-angribere Son Heung-Min og Harry Kane scoret. Den asiatiske angriber udnyttede, at Newcastle forsømte at sparke bolden væk, mens Kane meget flot udnyttede indlægget fra Steven Bergwin.

Som tidligere nævnt kom Newcastle til mange chancer, men effektiviteten hos spillere som Miguel Almiron, Dwight Gayle og Joelinton er ikke høj nok. Omvendt har Newcastle nogle spændende offensive spillere som Allan Saint-Maximin og Valentino Lazaro krydret med arbejdsmanden Jonjo Shelvey – hvilket gør Newcastle til en spændende klub at følge ikke mindst taget i betragtning, at en mulig ny stenrig klubejer er på trapperne.

Mod Tottenham fik Newcastle ikke helt som fortjent, og skudstatistikken sluttede med 21-7 til Newcastle - men Londonholdet vandt med 3-1 efter Kane lukkede til sidst - selvom Jose Mourinho ikke tidligere har vundet i de sidste ni gange, hvor han har besøgt St. James Park.


Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea