Fodbold nyheder

Andre Schürrles kontrakt ophævet

Af Zacharias Thomhav

Kantspilleren har haft nogle turbulente år, og er nu løsrevet fra sin kontrakt i Dortmund. Men hvor er næste stop?

Article image
Ritzau-Scanpix

Dortmund har ophævet kontrakten med Andre Schürrle som ikke har levet op til forventningerne. Kantspilleren har siden skiftet til den tyske storklub blot scoret 3 mål i 33 kampe. De seneste to sæsoner har tyskeren været på udlån til henholdsvis Fulham og Spartak Moskva. Schürrle optrådte senest for Spartak Moskva som havde en købsoption på ham til en værdi af 52 millioner kroner, men den russiske klub valgte altså ikke at gøre brug af den.

Siden det fremragende måloplæg til Mario Götze i VM-finalen 2014 for Tyskland har Schürrle ikke oplevet meget succes. Året efter solgte Chelsea ham tilbage til Bundesligaen, hvor Wolfsburg havde glæde af ham i en enkelt sæson med rimelige præstationer. Dortmund så potentialet i landsholdsspilleren, men skiftet blev ikke som forventet.

Med 57 kampe for det tyske landshold samt både VM- og Premier League-medalje er det en erfaren herre som nu kan erhverves kvit og frit. Passet skriver 29 år, så der er stadig gode muligheder for, at Andre Schürrle kan kickstarte sin karriere i en ny europæisk klub og finde tilbage til den form som han var i på VM-vindende tyske landshold.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea