Fodbold nyheder

Borussia Dortmund stjæler talent foran konkurrenterne

Af Raymund Nelausen

Borussia Dortmund er ved at have en aftale på plads med Jude Bellingham, som har været rygtet til andre storklubber i Europa.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund har haft stor succes med Jadon Sancho, og er nu tæt på en aftale med en anden talentfuld englænder, Jude Bellingham. Den blot 17-årige Bellingham har længe været rygtet til Dortmund, men SPORT BILD kan i dag afsløre, at aftalen næsten er på plads.

Jude Bellingham har i denne sæson imponeret for Birmingham City i Championship, hvor det er blevet til 38 kampe og fire mål og tre assist. Dortmund ser en kommende verdensstjerne i englænderen, og har derfor angiveligt hentet ham for 186 millioner kr.

Bellinghams store talent har dog gjort, at Dortmund har kæmpet med mange konkurrenter om hans underskrift. Bayern München, Manchester United og Chelsea har alle haft Jude Bellingham på visit, og forsøgt at få ham til at vælge deres klub.

Den 17-årige midtbanespiller har dog i stedet valgt Dortmund, da der er større mulighed for at udvikle sig i klubben. Han har set, hvordan Jadon Sancho er blevet en verdensklasse-spiller hos de sort-gule fra Ruhr-distriktet, og han ønsker at gå samme vej.

Selvom hverken Dortmund eller Birmingham City har meldt noget ud, forventer SPORT BILD, at handlen bliver gjort officiel i denne uge. Jude Bellingham ser derfor ud til at få en kontrakt frem til 2025 med den tyske storklub.

Mere om Jude Bellingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig