Fodbold nyheder

Tysk stjerne træner med de tyske mestre før end forventet

Af Daniel Eckford-Olsen

Da Bayern München købte Sané fri af Manchester City var forventninger skyhøje fra start, nu træner han med i det sydtyske en uge før det var planlagt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lige siden Leroy Sané fuldførte det længe ventede skifte fra Manchester City til Bayern München har fokus været på den 24-årige tysker. Som Indkast har været inde på før, er forventningerne til den unge tysker ikke blevet mindre efter han overtog trøjenummer 10 fra Coutinho.

Nu er den tyske komet endelig fundet sig til rette i nye omgivelser og har i skrivende stund overstået det første træningspas på Säbener Straße, som Bayern Münchens træningsanlæg hedder. Spillertruppen der netop har vundet deres 8. mesterskab i træk havde ellers fået fri indtil næste mandag, men nu har Leroy Sané tilsluttet sig Niklas Süle der stadig døjer med en knæskade på træningsanlægget.

- Niklas har ikke fri. Han ville også gerne træne selv, det synes jeg er en gode idé. Han har også noget at indhente, udtaler Bayern Münchens cheftræner Hansi Flick til Kicker.

At Sané allerede nu er i gang med træningen er måske heller ikke så underligt, da den knæskade der har plaget ham siden Community Shield-opgøret mod Liverpool næsten har holdt ham ude i et år. Nu er der kun tilbage at se om de knap 450 millioner kroner Sané kostede er givet godt ud. En ting er ihvertfald sikkert, den talentfulde tysker skal arbejde hårdt fra start hvis de bayeriske fans skal tiljuble endnu en spiller med en fortid i Schalcke som en af deres egne.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik