Brighton - Manchester C

England: Premier League
Brighton
The American Express Community StadiumFuld tid0-5
Manchester C R. Sterling (21), G. Jesus (44), R. Sterling (53), B. Silva (56), R. Sterling (81)
LineupReferat

Storsejr til City - på udebane

Af Torsten Brix

Raheem Sterling blev hattrick-helt…

Article image

Sent lørdag aften var Manchester City på besøg hos Brighton, og det endte med at blive en meget ensrettet affære. Allerede inden, der var spillet en time, førte Pep Guardiolas tropper med hele 4-0 efter mål af Gabriel Jesus og to af Raheem Sterling.

Sidstnævnte lavede endda det ene mål med hovedet, og Brighton-forsvaret var også dårlige denne aften. Målmanden Mathew Ryan efterlod blandt andet en skidt ripost, inden Bernando Silva scorede til 4-0.

De fire mål indenfor den første time var ikke for meget, og City havde flere gode muligheder for yderligere, som da Kevin De Bruyne ramte stolpen på et frispark, uden Ryan i Brighton-målet var i nærheden af bolden eller da Riyad Mahrez sparkede i sidenettet.

Sterling blev også hattrick-helt, da han scorede et meget bizart mål, da han scorede til slutresultatet 5-0 med hovedet, imens han lå på maven. Taget formen for holdene under nedrykningsstregen i betragtning ligner Brighton et hold, der er sikre på Premier League-status til næste sæson, så de havde ikke det store at spille for, mens Manchester City jo er sikret andenpladsen i Premier League. Så der var ikke meget at spille for, men det var ikke til at se, da de vandt en sikker storsejr.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik