Fodbold nyheder

Inter er klar med 225 mio. kroner for Chelsea-duo

Af Stefan Lindahl

Inter har fået et bud på 150 mio. kroner på Chelseas Emerson afvist, hvorfor de nu er klar med foreslag til en ny transfer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Serie A-klubben Inter er på jagt efter forstærkning til holdets venstre side. Italienerne ønsker, at Chelsea-backen Emerson skal være manden der i den kommende sæson. Inter fik dog det første bud på backen på 150 mio. kroner afvist.

Det har dog ikke fået milaneserne til at smide håndklædet i ringen, selvom Chelsea vil have 225 mio. kroner for Emerson. Derfor er Inter klar med en ny formel til en transfer, som skal sikre dem den offensive back.

Inter er ifølge Tuttosport villige til at imødekomme Chelseas prisskilt, hvis London-klubben smider Olivier Giroud oveni handlen. Franske Girouds udsigt til spilletid i den kommende sæson, når Timo Werner ankommer til Chelsea, giver Inter håb om, at deres foreslåede handel vil give det ønskede udfald. Derudover var 33-årige Giroud også i italienernes søgelys, før han underskrev en ny aftale med Chelsea tidligere på året, hvorfor de med accept fra Chelsea kan slå to fluer med et smæk, og få den angriber, som de gerne vil have.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik