Fodbold nyheder

Spansk avis:
Barca vil tilbyde to spillere for at få Neymar tilbage

Af Christian Kern Hansen

Barcelona skulle være ivrige efter at få Neymar hjem, og vil tilbyde PSG to spillere for at få realiseret en Neymar-tilbagevenden.

Article image

Barcelona har i flere omgange været sat i forbindelse med den brasilianske magiker Neymar efter, at han i sommeren 2017 forlod catalanerne til fordel for den franske topklub PSG. Der har førhen været historier i medierne om, at Messi ikke er tilfreds med samarbejdet med Griezmann, og at den argentinske verdensstjerne i stedet ønsker at blive genforenet med Neymar i Barcelona.

Den spanske avis AS beretter om, at Barcelona i dette sommervindue vil tilbyde de to offensivspillere Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé til PSG, og at Neymar i denne handel skal sendes den anden vej. AS skriver blandt andet, at Neymar har grønt lys fra franskmændenes side til at forlade klubben denne sommer.

Neymar og Messi nåede at spille sammen hele fire sæsoner i Barcelona, og den brasilianske verdensstjerne havde da også masser af succes i Catalonien. Den brasilianske landsholdsspiller nåede hele 186 kampe for klubben, og scorede 105 mål, samt var assistsmager til 77 Barcelona-scoringer.

Neymar´s kontrakt med PSG udløber allerede i sommeren 2022, og det kan måske have en indflydelse på mulighederne for, at Barcelona kan hente den 28-årige brasilianer hjem.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik