Sevilla - Eibar

Spanien: La Liga
Sevilla L. Ocampos (56)
Estadio Ramón Sánchez PizjuánFuld tid1-0
Eibar
LineupReferat

Brandvarm Lucas Ocampos strålede i begge ender

Af Christian Bang Jensen

Med en afgørende scoring i starten af anden halvleg og en redning på stregen viste Lucas Ocampos igen, at han er en markant figur for Sevilla. Mandag aften blev det til en 1-0 hjemme over Eibar. I høj grad takket være argentineren.

Article image

Lucas Ocampos var bedste mand på banen mandag aften, da Sevilla hjemme slog baskiske Eibar. Den 25-årige argentinske kantspiller scorede kampens eneste mål i starten af anden halvleg, og i sidste sekund af kampen stod han for aftenens vigtigste redning.

Forud for scoringen var gået en taktisk låst og chancefattig første halvleg, hvor den spanske sommerhede hang tungt i luften og tyngede spillerne på Ramos Sanchez Pizjuan. Sevilla havde to store muligheder i slutningen af halvlegen, hvor kampens store helt Lucas Ocampos var tættest på at score. Efter et udspark overløb han Eibar-forsvaret, men i afslutningen mod Marko Dmitrovic manglede den sidste skarphed. Den kom i anden halvleg, da klublegenden Jesus Navas lagde et indlæg bagerst i feltet, og her kom argentineren flyvende med en lang tå og prikkede bolden forbi den serbiske målmand.

Sevilla kontrollerede kampen, men mod slutningen pressede de nedrykningstruede gæster på for en udligning – og de kom rigtig tæt på.

Kike Garcia nåede først på en stikning ind i feltet og prikkede bolden forbi en fremadstormene Tomas Vaclik. Desværre for den spanske angriber ramte han stolpen og bolden sprang tilbage i spil, hvor Sevilla-forsvaret kunne cleare situationen. Sevillas tjekkiske målmand overstrakte i sammenstødet med angriberen sit knæ, og han måtte efterfølgende bæres fra banen. Den stærke keeper lignede ikke en mand, som kommer til at spille mere i denne sæson.

Da Sevilla havde brugt alle fem udskiftninger, var det ikke muligt at få reservekeeper på banen. I stedet blev det kampens store stjerne, der iklædte sig målmandstrøjen og handskerne.

Og fra matchwinner i den ene ende til matchwinner i den anden. Kampens sidste chancer var et hjørnespark til Eibar. Marko Dmitrovic var gået med frem i den desperate jagt efter en udligning. Og i kaoset var målmanden tæt på at tage hævn fra tidligere på halvlegen, men på forunderlig vis kom Lucas Ocampos' hånd i vejen for afslutningen, og dermed blev argentineren redningsmanden i begge ender.

Sevilla ligger med fire runder seks point foran Villarreal i kampen om den Champions League-givende fjerdeplads. Eibar ligger ligeledes seks point foran Mallorca, men her kæmpes der ikke om Europa, men om overlevelse i La Liga.

Mere om Lucas Ocampos

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik