Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Bayern Münchens træner forsøger at overbevise Thiago Alcantara om at blive i den sydtyske storklub, mens der er lagt op til angrebsrokade i Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München-træneren Hansi Flick har slået fast, at han i øjeblikket gør sit bedste for at overbevise Thiago Alcantara, som vil søge nye græsgange, om at blive i den sydtyske storklub. (Sun)

Sevilla og Atlético Madrid overvejer i øjeblikket at byde på FC Barcelona-midtbanespilleren Ivan Rakitic, som sandsynligvis forlader Camp Nou denne sommer. (Marca)

Barcelona har fået en lang næse i deres jagt på Xavi Hernandez, som efter sigende var ved at blive kørt i stilling som Barcelonas nye træner. Den tidligere midtbanespiller har således forlænget sin kontrakt med Qatar-klubben Al-Sadd. (Mail)

Den kroatiske angriber Mario Mandzukic er fri på markedet, fordi hans kontrakt med Qatar-klubben Al-Duhail nu er ophævet. (Goal)

Napoli er interesserede i den 21-årige Lille-angriber Victor Osimhen. (Corriere dello Sport)

Victor Osimhens skifte til Napoli vil uden ret meget tvivl betyde en afsked med den polske landsholdsangriber Arkadiusz Milik, som er på blokken i flere klubber – både i og udenfor Italien. (Goal) 

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik