Fodbold nyheder

Sané overtager Coutinho´s nummer

Af Christian Kern Hansen

Bayern München har i et opslag på deres officielle Twitter-profil offentliggjort nyheden om, at deres nyudnævnte kantspiller Leroy Sané skal spille i nummer ti i næste sæson.
Article image
Ritzau-Scanpix
Bayern München hentede tidligere på dagen Leroy Sané i Manchester City, og allerede nu er det blevet gjort klar hvad for et nummer som det tekniske vidunder skal tørne ud i for de sydtyske mestre i den kommende sæson. Leroy Sané overtager truppens brasilianskes teknikker Phillipe Coutinho´s nummer ti i den kommende sæson. Det oplyser den sydtyske gigant på deres officielle Twitter-profil.


Denne nyhed er interessant for rygterne om Coutinho´s fremtid, og om den i det hele taget skal udspille sig i det tyske eller hjemme i det catalanske i Barcelona. Coutinho har allerede været sat i forbindelse med Chelsea, og der har manglet klare udmeldinger fra Bayern München om hvorvidt den brasilianske teknikker udgør en fremtidig værdi for holdet eller ej. Derudover bragte vi på Indkast.dk i midten af juni nyheden om, at Coutinho havde ytret sit klare ønske om, at den tyske manager skulle hente ham tilbage igen. Et rygte som kom fra Teamtalk.

Philippe Coutinho er formentlig ikke begejstret for denne offentliggørelse af nummerudskiftningen, og måske var dette et endegyldigt signal om, at Coutinho skal søge nye græsgange i den kommende sæson?
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik