Fodbold nyheder

Owen:
Disse tre kommer til at udfordre Liverpool

Af Christian Bang Jensen

Hvem skal udfordre Liverpools nye dynasti? Den engelske Liverpool-legende Michael Owen giver tre bud på udfordrere til titelkampen i den kommende sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste uge kunne Liverpool lade sig krone som engelske mestre, men knap har festlighederne lagt sig, før der bliver fokuseret på titelforsvaret i næste sæson.

Liverpool-drengen og ekspert på engelsk TV Michael Owen har til Premier Leagues eget medie udpeget tre hold, som han mener, bliver de store udfordrere for ”The Reds” i 2020/21.

- Manchester City er et fænomenalt hold, og hvis de skruer op, bliver det et fantastisk titelkapløb. Manchester United er det første hold (udover Liverpool og Manchester City) som jeg kommer til at tænke på, fordi de forbedre sig meget og gør det hurtig, og Chelsea viser en masse intentioner med deres tilgange, og de har nogle gode unge på vej, fortæller Michael Owen til Premier Leagues hjemmeside.

Chelsea har allerede indledt de første manøvre i kampen om Premier League-trofæet ved at hente forstærkningerne Hakim Ziyech fra Ajax og den ombejlede angriber Timo Werner fra RB Leipzig. Manchester United har over foråret forbedret spillet på banen markant, hvor især tilgangen af Bruno Fernandes fra portugisiske Sporting har været givende.

Endelig ligner Manchester City nok engang den største udfordrer for Liverpool. De to klubber har gennem de seneste to sæsoner gjort den engelske liga til et duopol og fordelt et mesterskab til hver af dem. De har skubbet grænserne og hinanden, så ingen andre klubber har været i nærheden af de to giganter.

Selvom Michael Owen udpeger tre titeludfordrere, tror han dog stadig på Liverpool i den kommende sæson.

- Liverpool er et meget, meget stærkt hold, der sandsynligvis vil være stærkt i lang tid endnu, siger den tidligere angriber med 158 for Liverpool i perioden 1996-2004. I samme periode nåede han at vinde en Ballon d’Or inden turen gik til Real Madrid, Newcastle, Manchester United og endelig Stoke.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik