Fodbold nyheder

Real Madrid tager vigtigt skridt mod mesterskabet

Af Daniel Pantic

Real Madrid vandt søndag aften 1-0 på udebane i La Liga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lørdag aften mistede FC Barcelona point mod Celta Vigo, og dermed havde Real Madrid en gylden mulighed for at bringe sig i spidsen i kampen om mesterskabet i La Liga. Men det krævede en sejr over Espanyol, der lå på sidstepladsen før dagens kamp, og lignende en sandsynlig nedrykker.

Real Madrid dominerede kampen, men havde problemer med at bryde Espanyol-forsvaret ned. Kort før halvleg skulle dette dog blive ændret. Karim Benzema modtog bolden i feltet i Espanyols felt, franskmanden havde ikke vinklen til at afslutte, og han sendte bolden i fødderne på Casemiro, som let kunne score med indersiden til 1-0.

Stillingen var dermed 1-0 til Real Madrid ved pausen.

Real Madrid dominerede fortsat i anden havleg, men igen havde gæsterne besvær med at bryde Espanyol-forsvaret ned. Der var ikke mange chancer i anden halvleg, og hjemmeholdet fik et godt forsøg efter en times spil. Raul De Tomas frispark blev afværget, og stillingen var stadigvæk 1-0 til gæsterne.

Real Madrid formåede at fastholde føringen på 1-0, og Real Madrid fastholder dermed førstepladsen i La Liga med to point ned til FC Barcelona.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik