Fodbold nyheder

Landsmand overtalte Werner til Chelsea-transfer

Af Daniel Fisker

Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger gjorde efter eget udsagn, hvad han kunne for at lokke Timo Werner til Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste uge blev det offentliggjort, at Chelsea har sikret sig den hidtidige RB Leipzig-angriber for 395 millioner kroner.

Chelsea vandt dermed kampen om den 24-årige tysker – måske for næsen af Liverpool, som længe var den mest sandsynlige destination.

Det er stadigvæk et åbent spørgsmål, hvorfor valget faldt på Chelsea. Noget kunne dog tyde på, at svaret skal findes i Chelsea-truppen.

Timo Werners gamle ven, Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger, gjorde således, hvad han kunne for at få sin landsmand til ”The Blues”.

- Jeg er – som alle andre – rigtig glad for, at han har valgt Chelsea, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham, udtaler Antonio Rüdiger ifølge Metro.

- Jeg har kendt ham, siden han var 17 år gammel, og han har gjort det rigtig godt de sidste par år. Han kan blive rigtig vigtig for os.

- Jeg har snakket med ham før, fordi vi har kendt hinanden i lang tid.

- Vi snakkede meget sammen under corona-nedlukningen, og han fortalte mig, at han var interesseret i at komme til England. Derefter gjorde jeg selvfølgelig min del – hvad jeg var nødt til at gøre.

Timo Werner har spillet i RB Leipzig siden sommeren 2016. Den kommende Chelsea-spiller står noteret for 33 Bundesliga-kampe og 26 mål i denne sæson, hvilket giver ham en andenplads på topscorerlisten.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig