ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Ødegaard fortsætter i baskerlandet

Af Christian Kern Hansen

Den spanske avis AS skriver, at Real Madrid og Zidane allerede er enige med Ødegaard om at forlænge lejeopholdet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Martin Ødegaard tog alle fodboldsfans hjerter med storm, da han florerede på diverse sociale medier, hvor det var tydeligt for alle og enhver, at denne spiller havde nogle helt fantastiske evner med bolden. Nordmanden der inden sin ankomst til Real Madrid optrådte for norske Strømgodset blev anset som en potentiel kommende stjernespiller, men efter hans ankomst til den spanske hovedstad, har nordmanden været forbi flere forskellig udenlandske klubber på lejeophold, da han ikke kunne spille sig på Real Madrid-holdet på daværende tidspunkt.På nuværende tidspunkt tørner den norske teknikker ud for Real Sociedad fra baskerlandet, og her har nordmanden samlet set i denne sæson præsteret syv scoringer og otte assists i 30 kampe for La Liga-klubben.

Der har i det hele taget været fine takter at overvære hos nordmanden, og det kunne derfor tænkes, at tidspunktet var kommet til, at Ødegaard skulle have chancen i Real Madrid.

Ifølge det spanske medie AS var det rent faktisk planen,at Ødegaard skulle implementeres på Real Madrid-holdet i den kommende sæson, men på baggrund af Corona-pandemien har denne plan angiveligt ændret sig, og Real Madrid ønsker derfor at forlænge låneaftalen med Real Sociedad, så nordmanden er at finde i baskerlandet frem til næste sommer. AS skriver ligeså, at denne aftale allerede er blevet accepteret af både Real Madrid og nordmanden selv, og at der blandt andet skal forhandles om en option, der muliggør, at Sociedad kan beholde Ødegaard helt frem til sommeren 2022. Ifølge AS skal Sociedad betale i omegnen af 15 millioner danske kroner for at genneføre låneaftalen på ny. Det samme beløb skulle være blevet betalt sidste sommer, hvor Ødegaard for første gang satte sine ben i baskerlandet.Mere om Martin Ødegaard

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik