OB - SønderjyskE

Danmark: Superligaen
OB
Nature Energy ParkFuld tid2-0Tilskuere: 300
SønderjyskE
LineupReferat

OB rejste sig i rodet kamp

Af Simon Lindgren

OB skulle forsøge at glemme det store nederlag til Silkeborg i torsdagens kamp mod SønderjyskE.

Article image
Ritzau-Scanpix

Torsdag aften skulle OB forsøge at rette op mandagens ydmygelse, hvor man tabte med hele 6-0 til rækkens bundhold Silkeborg. Det fynske holds modstander torsdag aften var SønderjyskE, som fik en fin start på nedrykningsspillet med en sejr på 1-0 over Lyngby.

Der var blot spillet 16 minutter af kampen, da SønderjyskE-spilleren Stefan Gartenmann kommer til at begå et klodset straffespark. Dermed fik fynboerne spillets største chance og det udnyttede OB’s anfører Jeppe Tverskov og bragte sit hold på 1-0. Det var Jeppe Tverskovs første mål i mere end et år.

Første halvleg skulle blive endnu bedre for ‘Striwerne’, da Troels Kløve efter 32 minutters spil prøvede lykken fra kanten af feltet. Kløves skud rammer en SønderjyskE-spiller og snyder Sebastian Mielitz i SønderjyskE-målet. 1. halvleg slutter 2-0 til OB. Det var Troels Kløves fjerde mål i sæsonen.

Anden halvleg var en meget rodet affære, hvor ingen af holdene rigtigt kunne få spillet til at flyde. SønderjyskE havde masser af boldbesiddelse i den første halvdel af anden halvleg, men de formåede ikke omdanne det til chancer. I stedet slutter kampen 2-0 til OB. Dermed fik fynboerne rejst sig efter det store nederlag til Silkeborg. Sejren gør, at OB lægger sig i spidsen af Gruppe 1 i nedrykningsspillet med tre point ned til Lyngby. Det skete da de kongeblå sjællændere blot spillede uafgjort mod Silkeborg.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid