Fodbold nyheder

Mertens bliver hos Napoli

Af Henrik Varbøl Andersen

Han har været rygtet til flere andre klubber, men alle spekulationer kan nu slutte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Napoli-præsident Aurelio De Laurentis har på Twitter offentliggjort, at belgiske Dries Mertens har forlænget sin kontrakt med Napoli, skriver mediet 90min. Mertens har ellers været rygtet til andre klubber gennem længere tid, men han har altså valgt at blive i det sydlige Italien.

Den 33-årige belgiske landsholdsspiller har været i Napoli siden 2013, hvor han kom fra hollandske PSV Eindhoven. 90min mener, at belgieren ombestemte sig, da han ellers var tæt på at skifte til Chelsea i Premier League. Udsigten til at skulle kæmpe med Timo Werner, Christian Pulisic, Hakim Ziyech og andre dygtige offensive-profiler gjorde dog udslaget for belgieren, som i sidste ende takkede nej til London-klubben.

Mertens beviste endnu engang sit værd, da han i weekenden scorede for Napoli mod Inter i pokalsemifinalen og var dermed en afgørende faktor i, at klubben kom i finalen. Mon ikke det bringer jubel hos træner Gennaro Gattuso og klubbens fans, at deres stjerne bliver.

Den 33-årige belgiske landsholdsspiller har været i Napoli siden 2013, hvor han kom fra hollandske PSV Eindhoven. Der spekuleres i, at Dries Mertens har underskrevet en 3-årig kontraktforlængelse.

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik