Fodbold nyheder

Arsenal-manager tilbyder vanvittig kontrakt til Atletico Madrid-stjerne

Af Christian Bang Jensen

Mikel Arteta er vild efter at få Atletico Madrids centrale midtbane Thomas Partey, og Arsenal vil ifølge ’Metro’ tilbyde ghaneseren en tredobling af hans løn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har ifølge det engelske medie ’Metro’ tilbudt den ghanesiske midtbanespiller Thomas Partey en tredoble lønstigning, hvis han vil skifte Atlético Madrid ud med Londonklubben.

Den 27-årige midtbanespiller, der er kommet hele vejen op fra Atlético Madrids ungdomshold og er blevet en fast del af ”Los Colchoneros,” ligger i forhandlinger om en forlængelse af kontrakten, der udløber i 2023, men Atlético Madrid står over for økonomiske udfordringer på grund af coronakrisen. Dette har åbnet forhandlingsmulighederne mellem klubberne.

Ghaneseren har en frikøbsklausul på godt og vel 370 millioner kroner, som ”The Gunners” inden coronakrisen var mere end klar til at betale, og nu melder ’Metro’, at den defensive stærke centrale midt kan få sin løn tredoblet ved at sige ja til Arsenal.

Det er dog uklart, hvor mange midler Mikel Arteta bliver stillet til rådighed i det kommende vindue. Under coronapausen har klubben skåret i lønningerne, og bestyrelsen skulle ifølge ’Metro’ have fortalt den spanske Arsenal-manager, at man bør fokusere på frie transfers og byttehandler i det kommende vindue.

Mere om Thomas Partey

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik