Fodbold nyheder

Coutinho:
Tag mig tilbage

Af Henrik Varbøl Andersen

Brasilianeren har bedt Liverpool-manager om at hente ham retur til Anfield.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge mediet Teamtalk har Liverpool-manager Jürgen Klopp og Philippe Coutinho talt sammen, og brasilianeren har bedt Klopp om at hente ham retur til Anfield. Coutinho er ivrig efter at komme retur til Anfield, hvor han fik sit internationale gennembrud på klubplan.

Coutinho kunne dog ikke i januars transfervindue i 2018 sige nej, da Barcelona stod klar med en rekord sum for ham. Liverpool accepterede dengang salget, om end det sportsligt ikke virkede til at være en god handel.

Klopp valgte dog, at bruge pengene fra Coutinho-salget til at forstærke ”The Reds” med Virgil van Dijk og Alisson Becker, så måske var det sportsligt ikke så dårlig en handel for klubben.

Teamtalk skriver, at Barcelona fortsat mangler at betale en del af transfersummen for brasilianeren, og mediet mener, at det kan komme i spil, hvis de to klubber ønsker at handle om Coutinho igen. Liverpool har dog i den seneste tid erkendt, at de på grund af Corona-krisen ikke vil investere dyrt i nye spillere til sommer.

Coutinho har haft en svær tid i Barcelona, og har på det seneste været udlejet til Bayern München i Bundesligaen. Sydtyskerne har ikke valgt, at udnytte den købsoption de fik med i lejeaftalen, så det ser ud til, at brasilianeren skal retur til Spanien til sommer.

Hvordan Klopp har valgt at forholde sig til Coutinhos ønske, melder historien ikke noget om. Meget tyder dog på, at den kreative offensivspiller skal finde sig en ny klub i næste sæson.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik