Fodbold nyheder

Ombejlet midtbanespiller:
Atlético er mit hjem

Af Daniel Fisker

Atlético Madrids nok største midtbaneprofil Saúl Ñíguez har tænkt sig leve op til den langvarige kontrakt, han i sommeren 2017 underskrev med ”Los Rojiblancos”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Saúl Ñíguez skiftede i 2008 Real Madrids ungdomsafdeling ud med Atlético Madrids ungdomsafdeling. Den nu 25-årige spanske midtbanespiller begyndte for alvor at blomstre i 2014/15-sæsonen, da han var vendt tilbage fra et lejeophold i Rayo Vallecano.

I sommeren 2017 underskrev Saúl Ñíguez og Atlético Madrid en exceptionelt lang kontraktforlængelse på ni år, hvorfor den nuværende kontrakt først udløber i sommeren 2026. Den største profil i marken hos Atlético Madrid er på trods af den lange kontrakt et varmt navn på rygtebørsen denne sommer.

Saúl Ñíguez ved selv, at han i høj grad er repræsenteret på de sociale medier og i avisspalterne, men det ændrer ikke på den langvarige kontrakt og det faktum, at Atlético Madrid er hans hjem. Han vil dog ikke afvise noget som helst, fordi det ikke vil se godt ud, hvis der endelig skulle ske noget.

- Jeg ser ting på Instagram eller i aviserne, som i udgiver, men jeg har ikke hørt noget fra nogen klub, udtaler Saúl Ñíguez til Radio Marca.

- Jeg er fokuseret på at spille denne sæson færdig, opfylde vores mål og derefter drømme om Champions League.

- Jeg har en langvarig kontrakt, som jeg underskrev, fordi jeg ønsker at blive her.

- Jeg har ikke noget problem med at blive her, fordi min familie er her. Det er mit hjem.

- Folk siger, at jeg skal træde frem og nægte det, men hvis man nægter det, hvorefter der sker noget, så ser man ikke godt ud.

- Jeg holder mig bare til at spille fodbold. Hvis der sker noget, så sker der noget. Jeg er udelukkende fokuseret på at opfylde Atléticos mål, som er at slutte i top-fire.

Rygterne har i foråret sendt Saúl Ñíguez til flere klubber, mens den mest seriøse bejler tilsyneladende har været Manchester United, som efter sigende skal betale 600 millioner kroner for spanieren, som har en frikøbsklausul på 1,1 milliard kroner. Derudover lokker ”The Red Devils” efter sigende med en enorm lønforhøjelse.

Mere om Saúl

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik