Fodbold nyheder

Ekspert om Havertz:
Chelsea er en nem beslutning

Af Simon Lindgren

Fodboldeksperten Dietmar Hamann ville selv vælge Chelsea fremfor Manchester United, hvis han var Kai Havertz sted.

Article image

Kai Havertz har masser af klubber at vælge imellem, hvis den unge tysker vil forlade Leverkusen denne sommer. Klubber som Manchester United, Chelsea, Real Madrid og Bayern München er alle tidligere blevet meldt interesserede i det unge stjernefrø.

Chelsea og Manchester United de to engelske klubber, der bliver nævnt, og der er ingen, der ved, hvor den 20-årige tysker skifter hen. Hvis man spørger fodboldeksperten Dietmar Hamann, så er han ikke i tvivl om, hvilken af de to klubber, han selv ville vælge. Han synes nemlig, at Chelsea ligner et hold, der er bedre rustet til fremtiden.

- Hvis jeg tænker på, hvor jeg ser de to klubber om to eller tre år, så ville et skifte til Chelsea, hvis jeg selv var spiller være en nem beslutning, fortæller Dietmar Hamann til Sky Germany.

Hamann nævner også, at Champions League-deltagelse vægter højt, når man skal træffe sådan et valg. Chelsea er sikret deltagelse, da de vandt sidste sæsons udgave af Europa League, men United er dog ikke sikret en plads. Manchester-klubben er lige nu placeret på en femteplads med og bliver presset hårdt fra de omkringliggende hold.

Kai Havertz har i denne sæson spillet 26 kampe og scoret 11 mål.

Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik