Fodbold nyheder

Angrebsveteran om Coutinho:
Bare gør det!

Af Daniel Fisker

Den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent har rådet sin gamle klub til betale prisen og leje Philippe Coutinho.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne svirrer i øjeblikket om en Philippe Coutinho-retur til Premier League. Tottenham skulle efter sigende være interesserede i en lejeaftale – eventuelt med en købsoption – med den tidligere Liverpool-profil.

Football Insider har tidligere løftet sløret for, at Barcelona forlanger i omegnen af 70 millioner kroner for at udleje Coutinho til Tottenham i den kommende sæson. En sådan lejeaftale er, ifølge den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent, oplagt.

- Vi taler om en top, topspiller, som kender Premier League rigtig, rigtig godt. Det er ikke fordi, man tager en chance, udtaler Darren Bent ifølge Football Insider.

- Coutinho er en topspiller. Han er en superstar-erhvervelse, som Tottenham har brug for – selv hvis det er på leje. Det er den slags superstjerne, de har brug for, hvis de vil opmuntre andre superstjerner til at komme til Tottenham.

- Hvis det var mig, ville jeg betale de 70 millioner kroner. Betale og forsøge at få fat i ham. 70 millioner kroner for at have en topspiller i et år? Det gør man, fordi man, når alt kommer til alt, aldrig kan vide, om det år går rigtig, rigtig godt. Han kan udvikle Spurs til kraftcenter af en fodboldklub.

- Jeg ville ikke engang overveje det. Bare gør det!

FC Barcelona købte Philippe Coutino for et milliardbeløb i januar 2018, hvor den 27-årige brasilianer tog afsked med Liverpool og Premier League. Halvandet år senere blev han udlejet til Bayern München, som sidste sommer skulle betale cirka 65 millioner kroner for at leje Coutinho i en sæson.

Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik