Fodbold nyheder

Lamela-salg skal finansiere køb af Chelsea-stjerne

Af Troels Drasbech

Mourinho vil gerne afskedige Lamela, så en Willian-transfer kan komme på tale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho har hyppigt været kædet sammen med brasilianske Willian fra Chelsea, som i tidernes morgen var hentet til Stamford Bridge af netop den portugisiske manager.

Der er dog et økonomisk problem integreret i handlen, hvilket resulterer i, at et spillersalg er nødvendigt, hvis muligheden for Willian til Tottenham skal realiseres. Ifølge flere kilder så bliver det argentinske Erik Lamela, der må lade livet i Tottenham på bekostning af Willian - Mourinho får udelukkende grønt lys, hvis en spiller bliver solgt, og her er managerens valg angiveligt faldet på Lamela. Det erfarer Daily Star.

Tottenham-formand Daniel Levy er angiveligt ikke helt overbevist om at hente den kontraktfrie kantspiller, da brasilianeren skal have omkring 100.000 kroner om ugen i løn - et lønkrav der ikke falder i god jord oven på de økonomiske problemer forårsaget af corona-virussen.

Klubben har også allerede et vidt sortiment af kantspillere i truppen, som udover Lamela også indeholder Heung-Min Son, Lucas Moura, Ryan Sessegnon, Steven Bergwijn og Moussa Sissoko som mulige alternativer til kant-positionen.

Fra den førnævnte gruppe af offensive esser er det altså Lamela, der har trukket det korteste strå, og Spurs-klubben er ifølge Daily Star klar på at sælge, hvis buddet ligger omkring 170 millioner kroner. Lamela kom til klubben i 2013, men har fået store dele af opholdet ødelagt af diverse skader.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik