Fodbold nyheder

Avis:
Liverpool opgiver Werner den 15. juni

Af Daniel Fisker

Hvis Liverpool ikke er nået til enighed med RB Leipzig og Timo Werner den 15. juni, så vil fokusset skifte til FC Barcelona-kanten Ousmane Dembélé.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af sommerens mest vedholdende transferrygter sender Timo Werner til Liverpool. RB Leipzig-angriberen er ifølge Mundo Deportivo stadigvæk førsteprioritet for Liverpool, som dog tilsyneladende er ved at miste tålmodigheden.

RB Leipzig holder ifølge den spanske avis fast i Werners frikøbsklausul på 410 millioner kroner, men det er Liverpool ikke villige til at betale. Hvis Bundesliga-klubben ikke har sænket priskravet inden den 15. juni, så vil Liverpool i stedet rette opmærksomheden mod Jürgen Klopps gamle flamme, Ousmane Dembélé.

Liverpool-manageren var allerede interesseret i at købe den 23-årige franskmand i 2017, hvor FC Barcelona dog havde udset sig den tidligere Borussia Dortmund-spiller som Neymars afløser i klubben. Tre år senere er den franske verdensmester igen på tale i Liverpool.

Formålet med at forstærke Liverpool-offensiven er efter al sandsynlighed at forsøge at genvinde Champions League-tronen, som de forsvarende mestre i denne sæson er blevet væltet ned fra af Atlético Madrid i ottendedelsfinalerne.

Liverpool foretrækker ifølge Mundo Deportivo at investere i Timo Werner, fordi han passer bedst ind i Liverpool-angrebet. Dembélé, som ganske vist er en anden type spiller, spøger dog stadigvæk i Liverpool og særligt hos Klopp, som ifølge den spanske avis kan få sin vilje, hvis ikke RB Leipzig har sænket prisen på Werner inden den 15. juni.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik