Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Eventuelle bejlere kan efter al sandsynlighed skyde en hvid pil efter Ansu Fati og Clement Lenglet, mens klubbens andenmålmand kan tænkes at befinde sig på affyringsrampen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ifølge FC Barcelona umuligt, at Ansu Fati skifter til Juventus, hvilket der ellers har svirret rygter om i den seneste tid. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona har ingen planer om at sælge Clement Lenglet, som rygterne sender til Inter, fordi den 24-årige franskmand er billig i drift og næsten konstant skadesfri. (Mundo Deportivo)

Achraf Hakimis agent har understreget, at højrebacken, som er udlejet fra Real Madrid til Borussia Dortmund, ikke har travlt med at vende tilbage til Real Madrid, som dog er den ultimative førsteprioritet for marokkaneren. (Sky Sports)

FC Barcelona vil forlange 75 millioner kroner fra enhver klub, som skulle være interesserede i at indgå en lejeaftale med Philippe Coutinho. (Football Espana)

Man har i AC Milan genoplivet interessen for Martin Ødegaard, som er udlejet fra Real Madrid til Real Sociedad. Den italienske klub er efter sigende interesseret i at leje den talentfulde nordmand, som er værdisat til omkring 300 millioner kroner, med en købsoption. (CaughtOffside)

AC Milan har indstillet sigtekornet på en kvartet af Real Madrid-spillere. I første omgang har Martin Ødegaard og Luka Jovic italienernes interesse, mens Lucas Vazquez og Eder Militao også er på blokken hos ”I Rossoneri”. (MilanNews)

Inter-sportsdirektøren Piero Ausilio har udelukket, at den ombejlede RB Leipzig-angriber Timo Werner skal til Inter. (Sky Sports)

Arthur forlader ikke FC Barcelona denne sommer af tre årsager: Han føler, at Barcas spillestil passer perfekt til ham. Derudover har han og familien fundet sig til rette i Barcelona. Til sidst mener brasilianeren, at det vil være et tilbageslag at skifte til en anden europæisk storklub. (Mundo Deportivo)

Inter har inkluderet en anti-Juventus klausul i Mauro Icardis kontrakt. Den argentinske angriber er i første omgang udlejet til Paris Saint-Germain, som er forpligtet til at betale 108 millioner kroner, hvis de i fremtiden sælger Icardi til Juventus. (Goal)

FC Barcelona er interesserede i at sælge andenmålmanden Neto, som rygtes til Inter, og herefter forfremme ungdomsspillerne Inaki Pena og Arnau Tenas til førsteholdet. (CaughtOffside)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik