Fodbold nyheder

Norsk talent:
Det var ikke et sted for mig

Af Daniel Fisker

Det norske midtbanetalent Kornelius Hansen er vendt hjem til Norge fra Southampton, hvor han ikke passede ind.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var store forhåbninger til Kornelius Hansen, da det nu 19-årige midtbanetalent i sommeren 2017 skiftede Fram Larvik i Norge ud med Southamptons ungdomshold.

Nu har den unge nordmand foreløbigt vinket farvel til en fremtid i Premier League – i hvert fald på Southamptons Premier League-hold, hvor han ikke passede ind i manager Ralph Hasenhüttls hold.

Den offensive midtbanespiller, som minder om en ung Christian Eriksen, har i de seneste måneder imponeret på Southamptons U23-hold i den såkaldte Premier League 2.

Hansen havde kontraktudløb i juli, men han har allerede nu rykket teltpælene op i den sydengelske havneby for i stedet at vende hjem til Norge, hvor han skal tørne ud for Stabæk.

Den unge nordmand fortryder ikke, at han testede sig selv i England. Han var dog nødt til at sætte Premier League-drømmen i bero, fordi der ikke var plads til ham i Hasenhüttls taktik, som ikke indbefatter en ortodoks ”nummer 10”.

- Der var sikkert ikke plads til, at jeg skulle kæmpe på førsteholdet, fordi Southampton ikke spiller med en ”nummer 10”, hvor jeg synes, at jeg er bedst, udtaler Kornelius Hansen ifølge HITC.

- Mit mål er stadigvæk at spille i Premier League, men så bliver det for en klub, hvor jeg er på førsteholdet. Nu er jeg færdig med at spille ungdomsfodbold.


19-årige Kornelius Hansen har underskrevet en toårig kontrakt med Stabæk.

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik