Fodbold nyheder

Transferkrig på vej i Spanien: Real og Barça går efter midtbanespiller

Af Christian Bang Jensen

Napolis 24-årige midtbanespiller Fabian Ruiz kan meget vel blive det næste store navn, der kommer i centrum for en transferkrig mellem Real Madrid og FC Barcelona. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Beckham, David Villa, Marco Asensio og ikke mindst Neymar. Liste af spillere, der har været genstand for en transferkrig mellem Real Madrid og FC Barcelona er lang og stjernefyldt. Og nu kan et nyt navn være på vej ind på listen.


Ifølge den italienske sportsavis ”Gazzetta dello Sport” er Spaniens to største klubber klar til at gå ind i endnu en duel på transfermarkedet. Denne gang er det den 24-årige midtbanespiller Fabian Ruiz, der til dagligt er general og spilfordeler hos italienske Napoli.

Fabian Ruiz kom til Napoli fra Real Betis i sommeren 2018. Allerede dengang var der snak om, at spilleren skulle have været til hovedstadsklubben. Han har siden været fastmand hos både Napoli, hvor det i denne sæson er blevet til 22 kampe og på det spanske landshold, hvor det blev til seks af de otte kvalifikationskampe frem mod EM i 2021.

Napoli nægter angiveligt at sælge deres stjernespillere, medmindre de kan få maksimal værdi for midtbanespilleren. Klubben prøver derfor i øjeblikket at sikre Fabián på en ny kontrakt. Den nuværende kontrakt løber til 2023, men har ingen frikøbsklausul, og det er den tilføjelse, napolitanerne skulle være ude efter for at sikre, at de får, hvad de mener, han er værd.
Mere om Fabián Ruiz

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik