Fodbold nyheder

Medie:
Mikel Arteta drømmer om Philippe Coutinho

Af Daniel Fisker

Le 10 Sport rapporterer, at Arsenal-manageren Mikel Arteta drømmer om at få fingrene i Philippe Coutinho, som er interesseret i at vende tilbage til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har efter al sandsynlighed ikke planer om at gøre brug af købsoptionen i Philippe Coutinhos lejekontrakt. Brasilianeren skal i så fald tilbage til FC Barcelona denne sommer.

Det er dog heller ikke sandsynligt, at den tidligere Liverpool-profil skal blive på Camp Nou. Le 10 Sport rapporterer således, at ledelsen i den catalanske storklub foretrækker en afsked med Coutinho, hvilket vil give et økonomisk pusterum.

Det store spørgsmål er derfor, hvor Coutinho skal hen i sommerens transfervindue. Rygterne har tidligere sendt ham til Chelsea, men nu kunne noget tyde på, at Arsenal er et mere oplagt bud.

Le 10 Sport mener således at vide, at ”The Gunners” allerede har taget de første spadestik i forhold til at forhandle med Coutinhos agent Kia Joorabchian. Noget kunne dog tyde på, at især Barcas høje priskrav vil medføre problemer i de kommende forhandlinger.

Rygterne, som sender Coutinho til Arsenal, forstærkes dog af, at Arsenal-manageren Mikel Arteta ifølge det franske medie drømmer om at få fingrene i Coutinho, som spillede 201 kampe, scorede 54 mål og leverede 45 assists i sine fem år i Liverpool.

Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik