Fodbold nyheder

Galatasary vil hente Liverpools stjerne-reserve

Af Henrik Varbøl Andersen

Schweizer med udsigt til mindre og mindre spilletid vil væk fra Merseyside, og interessen for ham er stigende.

Article image
Ritzau-Scanpix

Xherdan Shaqiri vil gerne væk fra Liverpool, da han ikke får nok spilletid hos Jürgen Klopps mandskab. Den schweiziske tekniker får formentlig sit ønske opfyldt, da tyrkiske Galatasary ifølge Teamtalk er opsatte på at hente ham. Det forlyder også, at ”The Reds” ikke er afvisende overfor ideen om at sælge deres super-reserve.

Shaqiri kom til klubben i 2018 fra Stoke efter de var rykket ud af Premier League. Han har dog haft svært ved at bide sig endelig fast i startopstillingen hos Klopp, og er ofte blevet brugt som reserve, når Salah eller Mane enten har været skadet eller trængt til hvile. Derfor er han ikke uinteresseret, hvis det rette bud kommer.

Interessen fra tyrkernes side skulle være stor, og træner Fatih Terim vil gøre et forsøg, hvis det lykkes for ham og klubben at vinde den tyrkiske liga. Der har dog været enkelte tegn undervejs fra Shaqiri på, at han formentlig kan mere end være super-reserve. Han stod blandt andet i sidste sæson bag to scoringer, som kom til at koste Jose Mourinho jobbet, da Liverpool vandt rival-opgøret på Anfield.

I denne sæson har der dog været langt til spilletid, og med blot ti optrædener i alle turneringer, så kan det være det lakker mod enden i den røde trøje og et nyt eventyr i Tyrkiet.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik