Fodbold nyheder

Liverpool-trio skal finansiere købet af Werner

Af Troels Drasbech

Det bliver ikke nogen nem opgave at købe Timo Werner grundet økonomien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har aldrig lagt i kortene, at denne sommer vil blive spækket med Liverpool-handler.

Med et mandskab der er på nippet til at tilføje et Premier League-mesterskab til sidste års trofæer fra Champions League, Super Cuppen og VM for klubhold er det maksimale, man kan forvente, et par spillere der kan finjustere holdet.

Klubben har allerede forlænget kontrakterne tilknyttet holdets store stjerner indtil tidligst 2023, med Wijnaldum som eneste der mangler at forlænge - og med Klopp ved roret indtil 2024 samt flere af spillerne der stadig bare bliver bedre og bedre, ser fremtiden god ud for Liverpool.

Ifølge den yderst troværdige Liverpool-journalist fra The Athletic, James Pearce, har diskussioner om 2020/21-sæsonen mellem flere repræsentanter i klubben dog frembragt den konklusion, at der mangler en kvalificeret offensiv spiller til at aflaste Salah, Firmino og Mané.

Timo Werner er stadig favoritten hos Merseyside-klubben, men for at kunne realisere samt finansiere et køb af den tyske målmager fra Leipzig, skal nogle af breddespillerne sælges. Her skulle klubben have udset sig Xherdan Shaqiri, Harry Wilson og Marko Grujic som trioen, der må lade livet i klubben.

Den store problematik bliver at skrabe de 430 millioner kroner sammen, som Timo Werner koster - Klopp skulle angiveligt håbe på at sælge Shaqiri for omkring 250 millioner kroner, hvilket virker urealistisk i økonomiske krisetider som nu. Udlånte Wilson og Grujic har ifølge Transfermarkt en markedspris på henholdsvis 125- og 100 millioner kroner - det er dog uden corona-krisen taget i betragtning.

Mere om Timo Werner

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik