Fodbold nyheder

Stjerne bekræfter City-farvel

Af Frederik T. Sørensen

David Silva står endegyldigt til at forlade klubben efter denne sæson, meddeler han nu selv i et interview.

Article image
Ritzau-Scanpix

I snart ti år har Manchester City nydt godt af offensivspilleren David Silva, der blev hentet fra Valencia i 2010 og har været stærkt medvirkende i den succes, som “The Citizens” har nydt godt af, siden klubben blev overtaget af Abu Dhabi United Group tilbage i 2008.

Siden da er det blevet til hele 424 kampe for spanieren, og han har formået at score 74 lægge op til 137 mål. Desuden har han vundet fire mesterskaber, to FA Cup-titler og fem Liga Cup-titler. Men efter denne sæson er det slut, bekræfter Silva nu selv, efter der længe har været spekulationer om, hvorvidt han ville fortsætte i Manchester-klubben.

- Når jeg siger noget, rykker jeg mig fremad. Jeg er ked af det, jeg har været her i ti år og har opnået, hvad jeg gerne ville, udtalte Silva til AS.

- Cyklussen slutter her, men mine tanker vil altid være på klubben, efter alt jeg har oplevet. Fra det første sekund har folk behandlet mig utrolig godt. Her har de stor respekt for en og folk beundrer en. Nu har min familie og jeg brug for en ny udfordring.

Forholdet mellem David Silva og Manchester City er dog ikke helt slut endnu, da det forventes, at spanieren underskriver en kort aftale, når hans aftale udløber den 30. juni, så han dermed kan spille sæsonen færdig for City.

Mere om David Silva

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik