Fodbold nyheder

Avis:
City afviser Bayerns første Sané-bud

Af Daniel Fisker

Manchester City og Bayern München har taget hul på endnu en kamp om Leroy Sané.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har længe sendt Leroy Sané til Bayern München, som i godt og vel et år har jagtet den tyske Manchester City-kantspiller. Nu rapporterer Manchester Evening News, at Bayern Münchens første bud på den 24-årige raket er blevet skudt ned med et brag.

Sidste sommer udstyrede Manchester City den lynhurtige tysker med et prisskilt på 1,16 milliard kroner. Dengang var Bayern München kun villige til at betale 770 millioner kroner, hvorfor de to storklubber ikke nåede til enighed.

Manchester Evening News rapporterer nu, at Bayern München ikke længere vil betale 770 millioner kroner for en spiller, som snart tager hul på det sidste år af sin kontrakt med Manchester City. Den sydtyske storklub arbejder i stedet med et åbningsbud på 300 millioner kroner.

Der er ingen tvivl om, at Manchester City – på grund af kontraktsituation og coronakrise – bliver nødt til at slække på deres priskrav, men Manchester Evening News understreger dog, at ”The Citizens” aldrig vil overveje et bud i nærheden af 300 millioner kroner.

Sidste sommer var den daværende Bayern München-træner Niko Kovac så sikker på at få fingrene i Leroy Sané, at han understregede det i en offentlig udtalelse, hvilket han senere måtte give Manchester City og Pep Guardiola en offentlig undskyldning for.

Mere om Leroy Sané

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik