Fodbold nyheder

Enorm udskiftning undervejs i Real Madrid

Af Torbjørn Nielsen

Real Madrid er grundet skader og dårlige præstationer endt i et angrebsproblem, som de er nødsaget til at løse. Det kan resultere i en enorm udskiftning i truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Zinedine Zidane har ti angribere til rådighed, hvilket burde være en dans på roser for enhver træner. Der er dog utilfredshed med angrebet i Madrid-lejren, da spillet langtfra har været guld og grønne skove i den igangværende sæson. Derfor rygtes der om store udskiftninger i Madrid.

Herunder er udarbejdet et overblik over angrebspillernes fremtid i klubben:

Hazard og Asensio
Under normale omstændigheder ville begge have været startende i størstedelen af ​​denne sæson. Alvorlige skader har dog lavet om på deres situationer, idet Asensio har været ude i ni måneder, og et lignende scenarie udspiller sig med Hazard. Belgieren har kun spillet 15 kampe siden august, da han har pådraget sig to alvorlige ankelskader i træk. Real Madrid er dog formentligt interesseret i at beholde begge spillere, som begge anses for at have et enormt potentiale.

Vinicius og Rodrygo
Der er ingen, der kan benægte de to brasilianeres enorme talenter, som er kommet til udtryk i flere kampe i løbet af sæsonen. Problemet ligger dog i den manglende kontinuitet i spilletid og niveau, som begge spillere har lidt under med Zidane som træner. Det har eftersigende resulteret i, at Real Madrids ledelse har været meget utilfredse med Zidanes håndtering af de to unge spillere. Ledelsen mener, at spillerne har fået for lidt spilletid, hvilket har skadet deres selvtillid og evner. Derfor må det forventes, at med det pres ledelsen har lagt på Zidane, at de to spillere har udsigt til mere spilletid fremover.

Benzema og Jovic
Benzema bliver 33 år i år, hvilket har skabt bekymring i Madrid-lejren. De ønsker eftersigende at finde en erstatning, der kan komme ind og udfylde tomrummet efter franskmanden. Jovics fremtid i klubben er tilmed i fare. Nyindkøbet har ikke vist sin forhenværende kvalitet og er formentligt langt fra at blive en del af startopstilingen. Derudover ser hans fremtid i klubben langtfra lys ud, hvis det lykkes Real Madrid at få fingrene i Dortmunds Erling Haaland.

Bale og Mariano
Begge angribere rygtes at forlade Estadio Santiago Bernabeu til sommer, hvilket de ligeledes gjorde i sidste sommers transfervindue.

Lucas og Brahim
Spillerene har mistet deres status i truppen. Lucas niveau er især faldet markant i niveau de seneste to sæsoner, hvilket betyder at Real Madrid eftersigende ikke er imod Lucas' afgang til sommer. Brahim har heller ikke meget betydning i truppen mere. Seriøse skader har stoppet hans udvikling, hvilket gør det svært at se, ham repræsentere Real Madrid i fremtiden.


Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik