Fodbold nyheder

Watford henter ung franskmand, eller gør de?

Af Christian Kern Hansen

En noget opsigsvækkende nyhed har ramt England, i det, at Premier League-klubben Watford i dag dagen efter annonceringen af Le Havre-midtbanespilleren Pape Gueye, kunne høre udtalelser fra spillerens agent om, at en handel ikke med hundrede procents sikkerhed er en realitet.

Article image

I går formiddag kunne Premier League-klubben Watford offentliggøre, at de havde hentet den blot 21-årige franske midtbanespiller Pape Gueye. Den defensive midtabenspiller Gueye har været fast starter for Ligue 2-klubben Le Havre, og det er da derfor heller ikke uforståeligt, at Watford kunne tænke sig at bygge videre på den unge mands gode præstationer i Frankrig.

Men spillerens agent Pierre-Henri Bovis er forundret over gårsdagens meddelelse fra Premier League-klubben om, at de havde hentet hans klient på en kontrakt gældende for sommer.

- Ingenting er fastlagt. Vi har en såkaldt kontrakt fra januar. Nu prøver vi at afklare potentielle muligheder. Omstændighederne er meget mærkelige, udtaler Pape Gueye´s agent til det britiske medie The Athletic, og fortsætter bandt andet med at forklare om Watford´s noget besynderlige udmeldings indvirkning på Gueye´s fremtid.

- Watford´s kommunikation ændrer ingenting for os
Mere om Pape Gueye

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik